> Täppäri.fi Android sovellus

Täppäri.fi Android sovellus

Täppäri.fi sovellusJulkaisimme oman Android sovelluksemme Googlen Playssä. Sovellus julkaistiin lauantaina 26. tammikuuta 2013. Tämä on ensimmäinen Täppärille tehty sovellus ja samalla tekijän ensimmäinen sovellus Androidille.

Sovellushan on täysin ilmainen ja siinä on vain mainospalkki. Tämä sen takia, koska sovelluksen kehittäminen maksoi 25 dollaria + käyttämäni aika (josta en veloita mitään). Olisi kiva saada tuo 25 dollaria takaisin tai edes osa siitä.

Mikäli tuo mainos alkaa ärsyttämään teitä liikaa niin minulla on kaksi ideaa sitäkin varten. Yksi on se, että tehdään Täppäri.fi Pro sovellus jossa ei ole mainoksia mutta tämä maksaisi tyyliin 79 senttiä tai jotain sinne päin. Toinen on, että teen tuohon sovellukseen sovelluksen sisäisen oston mahdolliseksi jolla voi ostaa mainoksen pois. Helpoin ratkaisu olisi tuo Pro versio. Kommentoikaa tätäkin aivan vapaasti.

Tämän sivun tarkoituksena on pitää teidät ajantasalla sovelluksen kehityksestä sekä ottaa vastaan kommentteja sekä kehitysehdotuksia.

Get it on Google Play

Ehdotukset
– Ei ehdotuksia (ehdota kommenteissa!)

Bugit
– Takaisin nappi ei toimi vielä halutulla lailla

Työn alla
– Webbikoodin kehitys

Versiohistoria
Versio 1.3
– YouTube videot näkymään
– Webbikoodia parannettu
– Muita päivityksiä

Versio 1.2
– Artikkelit aukeamaan samaan ikkunaan eikä Chrome selaimeen
– Ellei ole verkkoyhteyttä niin näytetään virheilmoitus

Versio 1.1
– Mainos lisätty
– Tehty pieniä korjauksia

Versio 1.0
– Ensimmäinen julkaistu versio