Tarkasta kuuluvuus ennen liittymän hankintaa!

Marko

Olen tämän sivuston ylläpitäjä sekä pääasiallinen artikkeleiden kirjoittaja. Ylläpidän myös omaa MarkoKaartinen.net blogia. Työkseni teen omassa yrityksessäni räätälöityjä verkkosovelluksia.

You may also like...

5 Responses

 1. Kimmo sanoo:

  Asun alueella, jossa edes 3G (Saunalahti) ei meinaa toimia, mutta niin vain yrittävät tarjota 4G-yhteyttä ratkaisuna kuuluvuusongelmiin. Miten ne ongelmat korjaantuvat sillä, että vain satunnaisesti toimivan 3G:n tilalle myydään täysin käyttökelvoton 4G?

  Elisan kuuluvuuskartan mukaan nykyinen yhteyteni toimii jotenkuten, mutta tilalle tarjottu 4G ei senkään vertaa. Nyt saisi kyllä kuluttajasuoja-asiamies valpastua näitten mobiililaajakaistojen ja niiden markkinoinnin suhteen.

 2. Sami Lahti sanoo:

  On DNA:t kaikkialla niin kotona Lahdessa, A puhelimissa ja Tikku Rantatöysäntie 453 tai 474 mutta ko DNA kartta-ohjelma kaatuu, ei voi tarkistaa, miten pitäisi pelata. Sopimukset loppuu 30.10.14 ja pitäisi puhelimiin ostaa uutta, mieluummin DNA edullisesti.

 3. Taina sanoo:

  Mulleki kaupattiin DNA:n 4G. Soitiivat muutaman kk päästä uudestaan samasta asiasta. Totesin, että kyllä mulla jo 4G on, mutta 3G:nä se edelleen toimii. ”Jaahas, no joku virhe siinä lienee tullut, liekö unohtunut kytkeä, laitetaanpa uudestaan!” Asun Rovaniemellä, täällä pitäis kuulemma 4G toimia. Ja paskat. Nyt liittymä kuites määräaikaisena ensi vuoteen. Ei enää DNA:ta. Jätän kun pystyn.

 4. Taina sanoo:

  Perun edellisen kommenttini. Jätin DNA:lle soittopyynnön, soittivat, ja todettiin että mulla on liian vanha kapula 4G:lle. Peruttiin siis se, ja sain halvemman 3gn. Kas näin. Ihmisiä hekin. ;)

 5. pertti sanoo:

  Dna,aan kuuluvuuskartat täyttä sontaa ,myyvät muka 4g;tä hyvä jos 2,g tasoa , ,pelkkää asiakkaiden kalastelua muka kuuluvuudella ja kartat ei sitten pidä alkuunkaan paikkaansa ,5vuotta tapellu tapellu sen singnaalin kanssa.Näyttää vähän siltä ,että kun ostat mokkulan niin johan alkaa singnaalit laskeen vuoden päästä viimeistään,kai toivovat että asiakas ostaa paremman liittymän näyttää olevan näin asia hyvin paljolti ja hinta senkun nousee ,että vaitoon menee kun määräaika umpeutuu.P,,le kun ei edes puhelin ei toimi kun pätkii niin helvetisti ja eletään sentään 2000 lukua pitkälti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *