> Artikkelin tuottaminen täppärillä

Artikkelin tuottaminen täppärillä

Marko

Olen tämän sivuston ylläpitäjä sekä pääasiallinen artikkeleiden kirjoittaja. Ylläpidän myös omaa MarkoKaartinen.net blogia. Työkseni teen omassa yrityksessäni räätälöityjä verkkosovelluksia.

You may also like...

2 Responses

 1. Petri sanoo:

  En viitsisi lähteä bloggailemaan millään koneella, jossa ei ole oikeaa näppäimistöä, tai edes sellaista missä fyysisesti näppäimistö on, mutta jossa näppäimistön layout on jotenkin kummallinen. Esimerkiksi kännykän näppäimistöllä pitkien viestien naputtelu on turhauttavan hidasta ja työlästä kun näppäimistön asettelu ei ole tyypillinen qwerty. Tablettitietokoneella sellaisen virtuaalinäppäimistön käyttäminen on työlästä ja hidasta ja siinä tulee herkästi virheitä jos ei silmä kovana tsekkaa mihin kohtaan ruutua sormensa tökkää. Tuollainen langaton Bluetooth-näppis voi olla ensiarvoisen tärkeä apuväline jos on tarkoitus kirjoitella pitempiä viestejä. :-)

  • Marko sanoo:

   Itseasiassa tuo iPadin näppäimistö on ihan ok jos vaakatasoon pistää ja koittaa kirjoittaa vähän kymmensormijärjestelmän tapaisesti.

   Kännykällä pitempien viestien kirjoitus on vähän työlästä, mutta onnistuu kun jaksaa takoa ja kiroilla typojen kanssa :)

   BT-näppis on kuitenkin loistava lisäväline kirjoittamiseen ja tuo Applen oma näppis on mitä mahtavin. Tietty Logitechilla ja muilla on kanssa vastaavia ja niilläkin tekstin tuotto onnistuu yhtälailla.

   Kova hintahan noilla loppuunsa on jos ei satu ihan halvinta ottamaan – nekin varmaan ajaa asiansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *